Despre noi

Asigurarea unui circuit complet de recuperare medicala, dezvoltarea unui nou centru de servicii medicale, tratament si logistica la cel mai inalt nivel, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati.

MISIUNEA NOASTRA

Obiectivul BUTUM-ORTOKINETIC-DENT SRL este de a le oferi pacientilor solutii complete de diagnostic, tratament si logistica la cel mai inalt nivel, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Municipiul Brasov.

VIZIUNE

Zi de zi, medicii din clinica noastra sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a diagnosticelor si tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale firmei noastre.